Tips Cara Mudah Buat Duit Online Tanpa Modal

In JANA PENDAPATAN

Tips Cara Mudah Buat Duit Online Tanpa Modal – Ada beberapa cara atau kaedah buat duit online tanpa model. Cara ini cuma perlu usaha dan pengatahuan sedikit tentang dunia internet yang semakin meluas masa ini. Ya memang betul boleh dikatakan tanpa modal langsung. Cuma perlukan komputer atau yang paling mudah adalah telefon bimbit yang mempunyai talian internet.

Sebenarnya telefon kita ini banyak kegunaannya selain daripada untuk call, msg, whatsapp dan sebagainya. Telefon juga banyak fungsinya. Contohnya saya, saya gunakan telefon ini untuk menulis blog untuk menjana pendapatan online tanpa modal.

Tips Cara Mudah Buat Duit Online Tanpa Modal

 

Tips Cara Mudah Buat Duit Online Tanpa Modal

Buat Duit Online Tanpa Modal #(Adsense)

Dengan program adsense anda boleh buat duit online tanpa modal. Anda akan dapat bayaran daripada google apabila iklan google yang di klik oleh pengunjung di blog anda.

Buat sebuah blog secara percuma contohnya blogger.com (blogspot) ataupun wordpress. Kemudian buat la artikel di dalamnya lebih kurang 20 ke 30 buah artikel kemudian daftar ke google adsense untuk memohon menjadi Publisher.

Toturial setup adsense:

Anda boleh belajar buat blog dan google adsense dengan mudah. Cuma perlu usaha sedikit. Cuba buat research di youtube atau google tentang buat blog dan google adsense.

Baca JugaApakah Itu Google Adsense Dan Kelebihannya

Baca JugaJana Pendapatan Online Melalui Google Adsense

Sudah terbukti Google adsense dapat menjana pendapatan yang lumayan. Kebanyakan blogger memanfaatkan google adsense dengan memperoleh ribuan ringgit sebulan.

You may also read!

toturial Cara Menggunakan Kinemaster

Cara Menggunakan Kinemaster: Ubah Background Video – Toturial By Rolland

Pernah menggunakan Kinemaster? Kinemaster adalah sebuah aplikasi untuk membuat dan mengedit video melalui android. Bagi yang tidak mempunyai PC,

Read More...
Khasiat Madu Kelulut Untuk Kesihatan Badan Dan Kecantikan Diri

Khasiat Madu Kelulut Untuk Kesihatan Badan Dan Kecantikan Diri – Amalan Sunnah

Khasiat Madu Kelulut telah terbukti melalui kajian sains dari segi perubatan. Selain itu ia adalah amalan sunnah iaitu salah

Read More...
haiwan ular jenis ular tedung

Jenis Ular Yang Perlu Anda Tahu Untuk Langkah Keselamatan

Sebut sahaja ular mesti banyak di antara kita yang takut, geli dan fobia dengan haiwan jenis ini. Apa tidaknya

Read More...

One commentOn Tips Cara Mudah Buat Duit Online Tanpa Modal

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu