Datuk Lee Chong Wei Sah Hidap kanser Hidung Peringkat Awal

Sharing is caring!

Datuk Lee Chong Wei Sah Hidap kanser Hidung Peringkat Awal. Sebelum ini tular di media sosial mengatakan jaguh pemain persorangan badminton negara Datuk Lee Chong Wei menghadapi masalah kesihatan. Sebelum itu berbagai spekulasi mengenai masalah kesihatan jaguh badminton itu.

Akhirnya Persatuan Badminton Malaysia (BAM) tampil mengesahkan pemain no.1 negara itu disahkan memghidap kanser hidung tetapi masih di peringkat awal.

Presiden BAM, Datuk Seri Mohamad Norza Zakaria tampil menerusi satu kenyataan mengesahkan bahawa jaguh negara itu sedang menjalani rawatan di Taiwan.

Berita penuh: Utusan.com.my

Sebagai seorang peminat setia kepada pemenang pingat perak Olimpik sebanyak 3 kali itu, hati merasa sedih. Semoga beliau Datuk Lee Chong Wei sembuh seperti biasa selepas menjalani sesi rawatan di Taiwan. Dan di khabarkan sesi rawatannya di negara Taiwan berhasil dan beliau semakin sembuh.

Sharing is caring!

mdekmalc

Seorang blogger biasa dan newbie yang minat dalam bidang penulisan blog. Ingin berkongsikan ilmu dan panduan yang bermanfaat kepada pembaca. Bersedia menerima apa-apa teguran yang membina untuk kebaikan bersama. Menulis blog separuh masa atau part time kerana kekangan masa.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.